Kaupallinen Johtaja

Romu Keinänen Oy on vuonna 2001 perustettu vakavarainen perheyritys. Meidät tunnetaan ennen kaikkea alan vastuullisena toimijana sekä reiluista ja nopeista kaupoista.

Toimipisteemme sijaitsevat Espoon Kauklahdessa, Karjaan Raaseporissa, Vantaan Kiilassa ja Tammisaaren Horsbäckissä, missä meillä on uusi huippumoderni kierrätyslaitos. Keräämme metalliromua, jonka käsittelemme ja myymme teollisuudelle raaka-aineeksi. Noin 80 % raaka-aineistamme menee ulkomaille. Lisäksi konserniin kuuluu itsenäinen tytäryhtiö Purku Keinänen Oy.

Romu Keinäsen liikevaihto oli vuonna 2022 noin 56 miljoonaa euroa ja meitä keinäsläisiä on yhteensä noin 80 henkilöä.

Pääasialliset tehtävät

Tulet johtamaan meidän osto- ja myyntitoimintojamme suunnitelmallisesti ja kokonaisvaltaisesti. Kaupallisena johtajana osallistut ostotavoitteiden laatimiseen ja vastaat tavoitteiden seurannasta ja toteutumisesta sekä raportoimisesta toimitusjohtajallemme.

Kaupallisena johtajana pääset kehittämään kestäviä asiakas- ja verkostosuhteita osallistuen aktiivisesti uusasiakashankintaan, olemassa olevien asiakassuhteiden ylläpitämiseen sekä päivittäiseen ostotyöhön.

Teet tiimisi kanssa (osto ja myynti) tiiviisti yhteistyötä ja varmistat, että hankinta- ja toimitusprosessit toimivat sujuvasti. Huolehdit tehokkaasta viestinnästä sekä tiimisi sisällä että tuotannon kanssa.

Tehtävänkuvaasi kuuluu myös tarvittaessa osallistuminen tapahtumiin ja asiakastapaamisiin sekä kotimaassa että ulkomailla.

Mitä toivomme sinulta

Toivomme sinulta yrittäjämäistä asennetta ja katsomme eduksi, jos sinulla on soveltuva kaupallinen koulutus. Tausta metallin kierrätysalalta ei ole välttämätöntä, mutta ymmärrät kuitenkin kierrätysalan toiminnot. Sinulla on hyvä ote kehittämiseen ja kauaskatseinen toimintatapa. Pystyt hahmottamaan kokonaisuuksia, mutta huomaat myös pienet kehittämistä vaativat yksityiskohdat. Olet innovatiivinen ja kiinnostunut kotimaan sekä ulkomaan markkinoiden tilanteesta.

Arvostamme sopimusjuridiikan osaamista sekä kokemusta sopimusasiakkaiden hankkimisesta ja kaupanteosta. Sosiaalisuus ja verkostoitumisen taito ovat tässä tehtävässä välttämättömät, kuten myös hyvä suomen ja englannin kielen taito.

Esihenkilönä olet helposti lähestyttävä, rehti ja rento tiimipelaaja. Tuet ja ohjaat tiimiäsi kannustavalla otteella, hallitset tehtävien priorisoinnin ja pystyt tekemään nopeita päätöksiä.

Mitä tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla osallisena yrityksemme menestyksellisessä kasvussa sekä mielenkiintoisen työympäristön, motivoituneet ja asiantuntevat työkaverit, kiinteän kuukausipalkan, hyvän lounasedun ja mahdollisuuden autoetuun. Meillä on kova tekemisen meininki, jota tasapainotamme hyvällä huumorilla ja toistemme kannustamisella.

Työpisteesi sijaitsee Vantaan toimipisteessämme.

Jos tämä paikka tuntuu juuri sinulle räätälöidyltä, lähetä meille CV:si ja hakemuskirjeesi palkkatoiveineen 12.11.2023 mennessä. Pyydämme hakemukset sähköpostitse osoitteeseen kaili.koiv@romukeinanen.fi. Huomaathan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan heti, kun sopiva tekijä löytyy.

Vaikka työhaastattelut käymme kasvotusten toimistollamme, saat tehtävästä tarvittaessa lisätietoa toimitusjohtajaltamme Toni Keinäseltä. Tavoitat Tonin (puh. 044 0330 408) pe 20.10. klo 13–14, pe 3.11. klo 13–14 ja pe 10.11. klo 13–14.