Avoimet työpaikat

Hei Sinä työtä pelkäämätön teräsmies tai -nainen! Tule tulevaisuuden tekijäksi kierrätysalalle!

Luotettava työnantaja

Meitä yhdistää innostus tekemistä kohtaan sekä rautainen asenne, joka näkyy positiivisena tekemisen meininkinä, reippaana vastuunottona sekä mahdollisuutena vaikuttaa työn tekemiseen.
Etsimme jatkuvasti joukkoihimme uusia, tuoretta ajattelua omaavia romukaupan tekijöitä rakentamaan Romu Keinäsestä alan edelläkävijää.

Hakemukset ovat voimassa puoli vuotta. Muistathan kertoa hakemuksessasi, miksi olet innostunut alastamme ja haluat töihin juuri meille.

Avoimet työpaikat

Romu Keinänen Oy on vuonna 2001 perustettu vakavarainen perheyritys, jonka toimipisteet sijaitsevat Espoon Kauklahdessa, Karjaalla Raaseporissa sekä Vantaalla. Keräämme metalliromua, jonka lajittelemme ja myymme uudestaan teollisuudelle raaka-aineeksi. Vuonna 2022 konsernimme liikevaihto oli n. 57 milj.€.

Koneiden huoltohenkilö metallin murskalaitokseen
Etsimme meidän uuteen murskauslaitokseemme raskaiden koneiden ja laitteiden huoltohenkilöä.
Tulet vastaamaan meidän laitoksemme ja sen eri osien kunnon tarkastamisesta ja ylläpitämisestä sekä tekemään monipuolisesti erilaisia huolto- ja korjaustöitä. Työ tapahtuu pääasiassa raskaiden kuljettimien ja hydrauliikan parissa.
Teet pienempiä tai isompia korjaustöitä, riippuen osaamisestasi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Osa laitoksemme koneikosta on ulkona, eli työtä tehdään myös jonkun verran säiden armoilla.
Työajat ovat yleensä klo 7 ja 18 välillä, mutta jatkossa tarkoitus on siirtyä työskentelemään kahdessa vuorossa.
Sinulla tulee olla tehtävään soveltuvaa koulutus (esim. sähköalan tai mekaaninen ammattitutkinto) tai aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävästä. Kokemus esimerkiksi murskaamisesta tai maanrakennuskoneiden tai muiden raskaiden koneiden korjaamisesta katsotaan eduksi. Pystyt asioimaan itsenäisesti ulkomaisten laitetoimittajien ja teknisen tuen kanssa sekä tilaamaan varaosia englanniksi. Katsomme eduksesi myös osaamisen lukea teknisiä piirustuksia.
Arvostamme oma-aloitteellisuutta, tarkkuutta ja tunnollista otetta työhön. Työkielenä käytämme suomea.
Tarjoamme kattavan perehdytyksen lisäksi mm. työterveydenhoidon ja työvaatetuksen, hyvän lounasedun sekä mahdollisuuden edetä uusiin tehtäviin. Palkka muodostuu osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.
Tammisaaren laitoksemme on Euroopan moderneimpia metallinkierrätyslaitoksia. Tämä paikka sopii sinulle, jos kaipaat työltä sopivasti haastavuutta ja mahdollisuutta kehittää omaa ammattitaitoasi. Työ voisi olla passeli vaikkapa alanvaihdosta haaveilevalle insinöörille. Tärkeintä on kuitenkin oikea asenne ja ote työn tekoon.
Jos tunnistat itsesi seuraavista: kätevä, tekevä ja hyvä asenne, lähetä suomenkielinen hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta viimeistään 25.4.2024.
Huomaathan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan heti, kun sopiva tekijä löytyy.
Huom! Mainitse hakemuksessasi mitä paikkaa olet hakemassa.
Pihatyöntekijöitä metallinkierrätyslaitokseen

Etsimme pihatyöntekijöitä Tammisaaren toimipisteeseen!

Työ sisältää esimerkiksi romukuormien vastaanottoa, romun käsittelyä ja lajittelua.

Työtä tehdään ulkona läpi vuoden mutta hyvällä peruskunnolla, sitkeydellä ja periksiantamattomuudella pääsee tässä työssä pitkälle.

Edellytämme sinulta oma-aloitteisuutta, hyvää tiimityöskentelytaitoa ja jämerää otetta työntekoon. Meidän työkielemme on suomi.

Tulet työssäsi käyttämään trukkia, kauhakuormaajaa yms. koneita, joten edellytämme sinulta ajokortin olemassaoloa. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksesi.

Aikaisempi kokemus alalta ei ole välttämätöntä – me koulutamme sinut työtehtävään.

Työajat ovat yleensä klo 7 ja 18 välillä mutta varauduthan työskentelemään jatkossa kahdessa vuorossa.

Tarjoamme perehdytyksen lisäksi mm. työterveydenhoidon ja työvaatetuksen, hyvän lounasedun sekä mahdollisuuden edetä uusiin tehtäviin.

Pääasiallinen työpisteesi sijaitsee Tammisaaren Horsbäckissä.

Lähetä suomenkielinen hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 15.5. os. rekry@romukeinanen.fi. Huomaathan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan heti, kun sopiva tekijä löytyy.

Materiaalikoneen kuljettajia Tammisaareen ja Karjaalle

Etsimme materiaalikoneen kuljettajia Tammisaaren ja Karjaan toimipisteillemme.

Työ sisältää metalliromun käsittelyä, romukuormien vastaanottamista ja niiden tarkastusta sekä muita metalliromupihan työhön liittyviä tehtäviä.

Edellytämme sinulta kokemusta materiaalikoneen kuljettajana työskentelemisestä, tarkkuutta, oma-aloitteisuutta, hyvää tiimityöskentelytaitoa, jämerää otetta työntekoon ja valmiutta tehdä töitä kahdessa vuorossa. Katsomme etuuksiksi, jos olet ollut aikaisemmin romupihalla töissä ja sinulla on metallilajien tuntemista. Käytämme työssämme uusia Liebherrin materiaalikoneita.

Meidän työkielemme on suomi ja osa meistä puhuu myös ruotsia.

Tarjoamme kattavan perehdytyksen lisäksi mm. työterveydenhoidon, hyvän lounasetuuden ja työvaatetuksen, sekä mahdollisuuden edetä uusiin tehtäviin.

Tulet työskentelemään pääasiallisesti Tammisaaren Horsbäckissä tai Karjaalla, mutta teet töitä tarvittaessa myös muissa toimipisteissämme. Toimipisteidemme välissä liikkumisen tarvitset oman auton käyttömahdollisuuden.

Pyydämme hakemuksesi ja CV:si 15.5.2024 mennessä os. rekry@romukeinanen.fi. Huomaathan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan heti, kun sopiva tekijä löytyy.

Huom! Mainitsethan hakemuksessasi mitä paikkaa olet hakemassa.

Hae työpaikkaan

    Toimipiste, johon haluat hakea: *

    Omat tietosi

    Aiempi työkokemus