Hei Sinä työtä pelkäämätön teräsmies tai -nainen! Tule tulevaisuuden tekijäksi kierrätysalalle!

Luotettava työnantaja

Romu Keinänen Oy on vuonna 2001 perustettu vakavarainen perheyritys, jonka toimipisteet sijaitsevat Espoon Kauklahdessa, Karjaalla Raaseporissa sekä Vantaalla. Keräämme metalliromua, jonka lajittelemme ja myymme uudestaan teollisuudelle raaka-aineeksi.

Vuonna 2019 liikevaihtomme oli n. 36,5 milj. €.

Otamme mieluusti vastaan myös avoimia hakemuksia!

Meitä yhdistää innostus tekemistä kohtaan sekä rautainen asenne, joka näkyy positiivisena tekemisen meininkinä, reippaana vastuunottona sekä mahdollisuutena vaikuttaa työn tekemiseen.

Etsimme jatkuvasti joukkoihimme uusia, tuoretta ajattelua omaavia romukaupan tekijöitä rakentamaan Romu Keinäsestä alan edelläkävijää.

Jollei tällä sivulla ole avoinna olevaa rekrytointi-ilmoitusta, voit hakea meille töihin avoimella hakemuksella, lähettämällä sen osoitteeseen hallinto@romukeinanen.fi

Hakemukset ovat voimassa puoli vuotta. Muistathan kertoa hakemuksessasi, miksi olet innostunut alastamme ja haluat töihin juuri meille.

Avoimet työpaikat

 • Pihatyöntekijä Karjaalle

  Eikö ammattikoulu kiinnostanut tai tuliko luettua väärälle alalle ja hommia ei löydy? Niin tai näin, jos haluat tehdä töitä ja nähdä kätesi jäljen niin lue eteenpäin.
  Etsimme Karjaan romunkäsittelylaitoksellemme vakituiseen työsuhteeseen uutta pihatyöntekijää. Töitä tehdään kesät talvet ulkona säiden armoilla. Työ edellyttää periksiantamattomuutta, maalaisjärkeä sekä reipasta ja sitkeää luonnetta. Oikea, ahkera ja asiakaspalveluhenkinen asenne on kuitenkin se kaikkein tärkein ominaisuus, kaiken muun opetamme! Ajokortti, työturvallisuuskortti ja tulityökortti luetaan eduksi.
  Tarjoamme palkan lisäksi mm. työterveydenhoidon, ja työvaatetuksen. Työpaikan osoite on Hitsaajantie 28, 10300 Raasepori. Töihin pääsee heti kun sopiva henkilö löytyy! Mikäli työ metallinkierrätyksen eturintamassa kiinnostaa, lähetä hakemus janor.randii@romukeinanen.fi tai täytä hakemus kotisivuillamme.

  Hakulomake löytyy sivun alaosasta

 • Pihatyöntekijä Espooseen ja Vantaalle

  Eikö ammattikoulu kiinnostanut tai tuliko luettua väärälle alalle ja hommia ei löydy? Niin tai näin, jos haluat tehdä töitä ja nähdä kätesi jäljen niin lue eteenpäin.
  Etsimme Espoon ja Vantaan romunkäsittelylaitoksillemme vakituiseen työsuhteeseen uusia pihatyöntekijöitä. Töitä tehdään kesät talvet ulkona säiden armoilla. Työ edellyttää periksiantamattomuutta, maalaisjärkeä sekä reipasta ja sitkeää luonnetta. Oikea, ahkera ja asiakaspalveluhenkinen asenne on kuitenkin se kaikkein tärkein ominaisuus, kaiken muun opetamme! Ajokortti, työturvallisuuskortti ja tulityökortti luetaan eduksi.
  Tarjoamme palkan lisäksi mm. työterveydenhoidon, ja työvaatetuksen. Työpaikan osoitteet: Mänkimiehentie 13, Espoo ja Degermosantie 4, Vantaa. Töihinperehdytys tapahtuu Espoon toimipisteellä. Töihin pääsee heti kun sopiva henkilö löytyy! Mikäli työ metallinkierrätyksen eturintamassa kiinnostaa, lähetä hakemus kale.andersson@romukeinanen.fi.

  Hakulomake löytyy sivun alaosasta

Hae työpaikkaan

 • Omat tietosi

 • Aiempi työkokemus

 • Mainitse työnantaja sekä kuinka kauan olet siellä ollut töissä
 • Mainitse työnantaja sekä kuinka kauan olet siellä ollut töissä
 • Mainitse työnantaja sekä kuinka kauan olet siellä ollut töissä
 • Kerro vapaamuotoisesti tekemistäsi tehtävistäsi aiemmissa työpaikoissa
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.