Avoimet työpaikat

Hei Sinä työtä pelkäämätön teräsmies tai -nainen! Tule tulevaisuuden tekijäksi kierrätysalalle!

Luotettava työnantaja

Meitä yhdistää innostus tekemistä kohtaan sekä rautainen asenne, joka näkyy positiivisena tekemisen meininkinä, reippaana vastuunottona sekä mahdollisuutena vaikuttaa työn tekemiseen.
Etsimme jatkuvasti joukkoihimme uusia, tuoretta ajattelua omaavia romukaupan tekijöitä rakentamaan Romu Keinäsestä alan edelläkävijää.

Hakemukset ovat voimassa puoli vuotta. Muistathan kertoa hakemuksessasi, miksi olet innostunut alastamme ja haluat töihin juuri meille.

Avoimet työpaikat

Romu Keinänen Oy on vuonna 2001 perustettu vakavarainen perheyritys, jonka toimipisteet sijaitsevat Espoon Kauklahdessa, Karjaalla Raaseporissa sekä Vantaalla. Keräämme metalliromua, jonka lajittelemme ja myymme uudestaan teollisuudelle raaka-aineeksi. Vuonna 2022 konsernimme liikevaihto oli n. 57 milj.€.

Ajojärjestelijä

Etsimme ajojärjestelijää

Ajojärjestelijän tehtävässä suunnittelet ja koordinoit kuorma-auton kuljettajien päivittäiset kuljetusreitit sekä alihankkijoiden kuljetusreitit, vastaat toiminnan tehokkuudesta, kehität toimintoasi ja toimit kuskien esihenkilönä.  Tehtävä sisältää myös raportointi- ja seurantatehtäviä, sekä suoria asiakaskontakteja.

Kalustoomme kuuluu yhteensä 8 kuorma-autoa, joista neljällä on perässä kahmari. Pääsääntöisesti kaksi nuppikahmaria sekä kaksi nuppi vaihtolava-autoa ovat käytössä noudoissa Uudenmaan alueella. Kahdella vaihtolava-autolla on kärry perässä ja he hoitavat kolmen lavan vaihtoja. Kahdella kahmarilla on pitkä kippikärry perässä ja he kuljettavat isompia romueriä.

Lisäksi meillä on eri alihankkijoita ajossa, joita käytämme viikoittain joko yrityksemme sisäisiin ajoihin tai keikoille, joita emme pysty omalla kalustolla noutamaan.

Tehtävä on määräaikainen 11.5.2025 asti (opintovapaan sijaisuus) mutta jos olet hyvä ja ahkera tyyppi, pyrimme pitämään sinut talossamme myös sen jälkeen.

Edellytämme:

 • Aikaisempaa kokemusta logistiikan tai kuljetusten parissa
 • Kokemusta kokonaisuuksien hallinnasta ja erinomaisia organisointitaitoja
 • Joustavuutta, reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta
 • Hyviä tietoteknisiä taitoja ja kykyä omaksua uusia järjestelmiä
 • Kokemusta asiakaspalvelusta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä viestintätaitoja
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Eduksi katsomme:

 • Logistiikka-alan koulutuksen
 • Tuntemuksen Uudenmaan alueesta

Tarjoamme:

 • Mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn
 • Kilpailukykyisen palkan ja hyvän lounasedun
 • Monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät
 • Mukavan ja ammattitaitoisen työyhteisön
 • Vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen

Toimipisteesi määräytyy sopimuksemme mukaan ja tulet liikkumaan kuitenkin tarvittaessa muissa toimipisteisamme. Tehtävässä on osittainen etätyömahdollisuus.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveinen ja ansioluettelosi viimeistään 7.7.2024 os. rekry@romukeinanen.fi. Huomaathan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan heti, kun sopiva tekijä löytyy.

Lisätietoja antaa ajojärjestelijä Anna Känkänen arkisin 11.6.-20.6., joko aamulla 8-9 tai iltapäivisin 14-16 klo (puh. 040 0159 658).

Pihatyöntekijä metallinkierrätyslaitokseen, Espoo

Etsimme pihatyöntekijää Espoon toimipisteeseen

Pihatyöntekijän tehtäviin kuuluu esimerkiksi romukuormien vastaanottaminen ja lajittelu, renkaiden, nesteiden ja akkujen poistaminen romuautoista ja pihalla tapahtuva asiakaspalvelu.

Edellytämme sinulta oma-aloitteisuutta, hyvää tiimityöskentely- ja asiakaspalvelutaitoa sekä jämerää otetta työntekoon. Arvostamme aikaisempaa kokemusta erilaisten koneiden ajamisesta, esim. trukki, kauhakuormaaja tai materiaalikone. Työ edellyttää suomen kielen taitoa.

Kokemus metallin kanssa työskentelemisestä katsotaan eduksi mutta se ei ole välttämätöntä– me koulutamme sinut työtehtävään.

Työtä tehdään ulkona läpi vuoden mutta hyvällä peruskunnolla, sitkeydellä ja periksiantamattomuudella pääsee tässä työssä pitkälle.

Tarjoamme perehdytyksen lisäksi mm. hyvän työvaatetuksen, edullisen lounasedun, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä mahdollisuuden edetä uusiin tehtäviin.

Pyydämme hakemuksesi ja CV:si 30.6.2024 mennessä os. rekry@romukeinanen.fi. Huomaathan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan heti, kun sopiva tekijä löytyy.

Huom! Mainitse hakemuksessasi mitä paikkaa olet hakemassa.

Pihatyöntekijöitä metallinkierrätyslaitokseen, Tammisaari

Etsimme pihatyöntekijää Tammisaaren toimipisteeseen

Työ sisältää esimerkiksi romukuormien vastaanottoa, romun käsittelyä ja lajittelua.

Työtä tehdään ulkona läpi vuoden mutta hyvällä peruskunnolla, sitkeydellä ja periksiantamattomuudella pääsee tässä työssä pitkälle.

Edellytämme sinulta oma-aloitteisuutta, hyvää tiimityöskentelytaitoa ja jämerää otetta työntekoon. Meidän työkielemme on suomi.

Tulet työssäsi käyttämään trukkia, kauhakuormaajaa yms. koneita, joten edellytämme sinulta ajokortin olemassaoloa. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksesi.

Aikaisempi kokemus alalta ei ole välttämätöntä – me koulutamme sinut työtehtävään.

Töitä tehdään kahdessa vuorossa.

Tarjoamme perehdytyksen lisäksi mm. työterveydenhoidon ja työvaatetuksen, hyvän lounasedun sekä mahdollisuuden edetä uusiin tehtäviin.

Pääasiallinen työpisteesi sijaitsee Tammisaaren Horsbäckissä.

Lähetä suomenkielinen hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 7.7. os. rekry@romukeinanen.fi. Huomaathan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan heti, kun sopiva tekijä löytyy.

Rakennussiivooja metallinkierrätyslaitokseen, Tammisaari

Etsimme rakennussiivoojaa Tammisaaren toimipisteeseen

Tulet siivoamaan laitoksen alueelta jätteet joko trukilla tai ihan lapioimalla. Lisäksi tehtäviisi kuuluu muita avustavia tehtäviä, yleisestä siisteydestä huolehtiminen sekä tarvittaessa metalliromun käsittely ja lajittelu.

Töitä tehdään kahdessa vuorossa. Olethan tottunut työskentelemään myös ulkona.

Työtehtävät edellyttävät hyvää fyysistä kuntoa ja kestävyyttä. Aikaisempi kokemus vastaavasta tehtävästä ja trukin ajamisen osaaminen katsotaan eduksi. Arvostamme oma-aloitteellisuutta ja tunnollista työnotetta. Työturvallisuusohjeiden noudattaminen on meillä itsestäänselvyys. Työkielenä käytämme suomea, joten edellytämme sinulta vähintään perusosaamista.

Lähetä suomenkielinen hakemuksesi ja ansioluettelosi os. rekry@romukeinanen.fi viimeistään 30.6. mutta huomaathan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan heti, kun sopiva tekijä löytyy.

Huom! Mainitsethan hakemuksessasi mitä paikkaa olet hakemassa.

Koneiden huoltohenkilö metallin murskalaitokseen
Etsimme meidän uuteen murskauslaitokseemme raskaiden koneiden ja laitteiden huoltohenkilöä.
Tulet vastaamaan meidän laitoksemme ja sen eri osien kunnon tarkastamisesta ja ylläpitämisestä sekä tekemään monipuolisesti erilaisia huolto- ja korjaustöitä. Työ tapahtuu pääasiassa raskaiden kuljettimien ja hydrauliikan parissa.
Teet pienempiä tai isompia korjaustöitä, riippuen osaamisestasi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Osa laitoksemme koneikosta on ulkona, eli työtä tehdään myös jonkun verran säiden armoilla.
Työajat ovat yleensä klo 7 ja 18 välillä, mutta jatkossa tarkoitus on siirtyä työskentelemään kahdessa vuorossa.
Sinulla tulee olla tehtävään soveltuvaa koulutus (esim. sähköalan tai mekaaninen ammattitutkinto) tai aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävästä. Kokemus esimerkiksi murskaamisesta tai maanrakennuskoneiden tai muiden raskaiden koneiden korjaamisesta katsotaan eduksi. Pystyt asioimaan itsenäisesti ulkomaisten laitetoimittajien ja teknisen tuen kanssa sekä tilaamaan varaosia englanniksi. Katsomme eduksesi myös osaamisen lukea teknisiä piirustuksia.
Arvostamme oma-aloitteellisuutta, tarkkuutta ja tunnollista otetta työhön. Työkielenä käytämme suomea.
Tarjoamme kattavan perehdytyksen lisäksi mm. työterveydenhoidon ja työvaatetuksen, hyvän lounasedun sekä mahdollisuuden edetä uusiin tehtäviin. Palkka muodostuu osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.
Tammisaaren laitoksemme on Euroopan moderneimpia metallinkierrätyslaitoksia. Tämä paikka sopii sinulle, jos kaipaat työltä sopivasti haastavuutta ja mahdollisuutta kehittää omaa ammattitaitoasi. Työ voisi olla passeli vaikkapa alanvaihdosta haaveilevalle insinöörille. Tärkeintä on kuitenkin oikea asenne ja ote työn tekoon.
Jos tunnistat itsesi seuraavista: kätevä, tekevä ja hyvä asenne, lähetä suomenkielinen hakemuksesi ja ansioluettelosi os. rekry@romukeinanen.fi viimeistään 8.8.2024.
Huomaathan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan heti, kun sopiva tekijä löytyy.
Huom! Mainitse hakemuksessasi mitä paikkaa olet hakemassa.
Materiaalikoneen kuljettajia Tammisaareen

Etsimme materiaalikoneen kuljettajia Tammisaaren toimipisteelle.

Työ sisältää metalliromun käsittelyä, romukuormien vastaanottamista ja niiden tarkastusta sekä muita metalliromupihan työhön liittyviä tehtäviä.

Edellytämme sinulta kokemusta materiaalikoneen kuljettajana työskentelemisestä, tarkkuutta, oma-aloitteisuutta, hyvää tiimityöskentelytaitoa, jämerää otetta työntekoon ja valmiutta tehdä töitä kahdessa vuorossa. Katsomme etuuksiksi, jos olet ollut aikaisemmin romupihalla töissä ja sinulla on metallilajien tuntemista. Käytämme työssämme uusia Liebherrin materiaalikoneita.

Meidän työkielemme on suomi ja osa meistä puhuu myös ruotsia.

Tarjoamme kattavan perehdytyksen lisäksi mm. työterveydenhoidon, hyvän lounasetuuden ja työvaatetuksen, sekä mahdollisuuden edetä uusiin tehtäviin.

Tulet työskentelemään pääasiallisesti Tammisaaren Horsbäckissä tai Karjaalla, mutta teet töitä tarvittaessa myös muissa toimipisteissämme. Toimipisteidemme välissä liikkumisen tarvitset oman auton käyttömahdollisuuden.

Pyydämme hakemuksesi ja CV:si 7.7.2024 mennessä os. rekry@romukeinanen.fi. Huomaathan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan heti, kun sopiva tekijä löytyy.

Huom! Mainitsethan hakemuksessasi mitä paikkaa olet hakemassa.

Haemme toimistotyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen

Tehtäviisi tulee kuulumaan mm. asiakaspalvelutehtäviä, kuormien vaakomisia, romutuspoistoja, asiakkaiden käteismaksuja, osto- ja myyntilaskujen käsittelyä sekä muita päivittäisiä toimistomme rutiineja. Jos sinulla on aikaisempaa kokemusta vientiasiakirjojen laatimisesta, meillä löytyy siihenkin käyttöä.

Kuten huomaat, toimistotyöntekijän toimenkuva on hyvinkin monipuolinen ja sitä on mahdollista muokata kiinnostuksesi sekä vahvuuksiesi mukaan.

Tehtävässä onnistumiseen toivomme sinulta

 • aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
 • tietokoneosaamista
 • reipasta asiakaspalveluasennetta ja asiakaslähtöisyyttä
 • hyviä vuorovaikutustaitoja ja oma-aloitteellisuutta
 • tarkkuutta ja huolellisuutta
 • suomen ja englannin kielen hyvää taitoa.

Lisäksi arvostamme huumorintajua sekä maalaisjärkeä.

Tehtävä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus alustavasti 2025 vuoden loppuun asti.

Pyydämme CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 4.8.2024 os. rekry@romukeinanen.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Jouko Komulainen (puh. 050 5647411) to 11.7. klo 9-12, to 18.7. klo 9-12 ja ke 24.7. klo 9-16.

Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan heti, kun sopiva tekijä löytyy.

Hae työpaikkaan

  Toimipiste, johon haluat hakea: *

  Omat tietosi

  Aiempi työkokemus