Hei Sinä työtä pelkäämätön teräsmies tai -nainen! Tule tulevaisuuden tekijäksi kierrätysalalle!

Luotettava työnantaja

Romu Keinänen Oy on vuonna 2001 perustettu vakavarainen perheyritys, jonka toimipisteet sijaitsevat Espoon Kauklahdessa, Karjaalla Raaseporissa sekä Vantaalla. Keräämme metalliromua, jonka lajittelemme ja myymme uudestaan teollisuudelle raaka-aineeksi.

Vuonna 2021 liikevaihtomme oli n. 59,4 milj. €.

Otamme mieluusti vastaan myös avoimia hakemuksia!

Meitä yhdistää innostus tekemistä kohtaan sekä rautainen asenne, joka näkyy positiivisena tekemisen meininkinä, reippaana vastuunottona sekä mahdollisuutena vaikuttaa työn tekemiseen.

Etsimme jatkuvasti joukkoihimme uusia, tuoretta ajattelua omaavia romukaupan tekijöitä rakentamaan Romu Keinäsestä alan edelläkävijää.

Jollei tällä sivulla ole avoinna olevaa rekrytointi-ilmoitusta, voit hakea meille töihin avoimella hakemuksella, lähettämällä sen osoitteeseen hallinto@romukeinanen.fi

Hakemukset ovat voimassa puoli vuotta. Muistathan kertoa hakemuksessasi, miksi olet innostunut alastamme ja haluat töihin juuri meille.

Avoimet työpaikat

 • Toimistotyöntekijä kesäksi Espooseen

  Tarjolla oleva kesätyöpaikka löytyy Espoon Kauklahdesta. Arvostamme asiakaspalvelualttiutta, tarkkuutta, huumorintajua sekä maalaisjärkeä. Toimenkuvaasi kuuluisi mm. erilaisia asiakaspalvelutehtäviä, kuormien vaakomista, romutuspoistoja, asiakkaiden käteismaksuja, osto- ja myyntilaskujen käsittelyä sekä muita päivittäisiä toimistomme rutiineja. Lisäksi olisimme iloisia, jos sinulta löytyy osaamista ja halukkuutta auttaa meitä myös somettamisessa.
  Valmis paketti ei tarvitse olla, me kyllä koulutamme! Tarvitset vain perustietokone osaamisen, hyvän asenteen sekä kokemusta asiakaspalvelusta ja intohimon somettamiseen. Asiakaspalvelu tapahtuu pääsääntöisesti suomen ja englannin kielellä.
  Toiveissa olisi, että pystyisit aloittamaan osa-aikaisena huhtikuussa, jotta olisit täysillä mukana toukokuussa. Työpanostasi tarvitsemme ainakin heinäkuun loppuun asti ja todennäköisesti elokuusta lähtien voit tehdä joustavasti osa-aikaisena töitä, esimerkiksi opiskelun ohessa.

  Hakulomake löytyy sivun alaosasta

 • Toimistotyöntekijä kesäksi Vantaalle

  Romu Keinänen etsii Vantaan toimipisteeseen kesätöihin toimistotyöntekijää

  Tarjolla oleva kesätyöpaikka löytyy Vantaalta. Arvostamme asiakaspalvelualttiutta, tarkkuutta huumorintajua sekä maalaisjärkeä. Toimenkuvaasi kuuluisi mm. erilaisia asiakaspalvelutehtäviä, kuormien vaakomisia, romutuspoistoja, asiakkaiden käteismaksuja, osto- ja myyntilaskujen käsittelyä sekä muita päivittäisiä toimistomme rutiineja.
  Valmis paketti ei tarvitse olla, me kyllä koulutamme! Tarvitset vain perustietokone osaamisen, hyvän asenteen ja kokemusta asiakaspalvelusta. Asiakaspalvelu tapahtuu pääsääntöisesti suomen ja englannin kielellä. Toiveissa olisi, että pystyisit aloittamaan osa-aikaisena huhtikuussa, jotta olisit täysillä mukana toukokuussa. Työpanostasi tarvitsemme ainakin heinäkuun loppuun asti ja todennäköisesti elokuusta lähtien voit tehdä joustavasti osa-aikaisena töitä, esimerkiksi opiskelun ohessa.

  Jätä hakemuksesi viimeistään 28.3.2023.

  Palkkaus tapahtuu heti, kun löydämme etsimämme.


  Hakulomake löytyy sivun alaosasta

Hae työpaikkaan

 • Omat tietosi

 • Aiempi työkokemus

 • Mainitse työnantaja sekä kuinka kauan olet siellä ollut töissä
 • Mainitse työnantaja sekä kuinka kauan olet siellä ollut töissä
 • Mainitse työnantaja sekä kuinka kauan olet siellä ollut töissä
 • Kerro vapaamuotoisesti tekemistäsi tehtävistäsi aiemmissa työpaikoissa
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.