Auton romutus

Pistä auto romuksi maksutta. Auton romuttamista vuosien kokemuksella. Täytä alta löytyvä lomake ajoneuvon romuttamista varten!

Auto romuksi – romuautojen noutoa ja vastaanottoa Uudellamaalla

 

Kun auto ei enää täytä turvallisuusvaatimuksia, ajo-ominaisuudet heikkenevät tai käyttökustannukset nousevat liian korkeiksi, on aika laittaa auto romuksi. Romu Keinänen Oy tarjoaa maksuttoman autokierrätyksen. Tarjoamme veloituksetonta noutopalvelua noin 30 kilometrin säteellä toimipisteistämme. Jos tarvitset noutoa kauempaa, olethan yhteydessä meihin.

Huomioithan, että ilmainen nouto koskee vain kokonaisia romuajoneuvoja, ei pelkkiä runkoja. Jos sinulla on kysyttävää, olethan yhteydessä.

Yksittäisistä romuautoista ei makseta hyvitystä. Ammattimaisille autonkierrättäjille tarjous pyydettäessä.

Auton romuttaminen helposti ja vastuullisesti

 

Auton romuttaminen on tärkeä ja vastuullinen tapa huolehtia ajoneuvostasi sen käyttöiän lopussa. Kun auto ei enää täytä turvallisuusvaatimuksia, sen ajo-ominaisuudet ovat heikentyneet merkittävästi tai käyttökustannukset ovat nousseet liian korkeiksi, on aika harkita auton romuttamista. Auton romutus varmistaa, että ajoneuvosi osat kierrätetään asianmukaisesti ja ympäristöystävällisesti, vähentäen jätettä ja edistäen kestävää kehitystä.

Meillä on 3 vastaanottopistettä, joihin vastaanotamme ajoneuvoja. Jokaisessa pisteessämme voit tehdä romutuspoiston sekä tarvittaessa sopia ilmaisesta ajoneuvon noudosta.

Miten romutan autoni?

Helpoiten teet sen joko asioimalla vastaanottopisteessämme tai vieressä olevalla lomakkeella. Asioidessasi vastaanottopisteessämme sinulla tulee olla mukanasi henkilöllisyystodistus sekä auton tunnistetieto (rekisteritunnus, runkonumero, rekisteröintitodistus yms.)
.
Romutustilauksen (rekisteristäpoisto ja ajoneuvon noutotilaus) tekeminen vieressä olevalla lomakkeella vaatii tunnistautumisen pankkitunnuksilla, jolla varmistamme auton luovuttajan oikeuden romuttaa auto. Vieressä olevan lomakkeen täyttö on nopeaa ja helppoa.

Jos teet romutustilauksen toisen henkilön puolesta, voit asioida toimistollamme mukanasi valtakirja ajoneuvon omistajalta. Voit ladata valtakirjan tästä linkistä.

Miten valmistaudun auton noutoon?

Nouto hoituu helpoimmin, kun olet antanut kaikki kysytyt tiedot ja tarkistanut, että ne ovat oikein. Varmista, että noudettava auto on helposti liikennöitävän tieyhteyden päässä ja sen ympärillä on riittävästi tilaa. Jos auto sijaitsee vilkkaasti liikennöidyn kadun tai tien varressa , katoksessa, parkkihallissa tai muuten hankalassa paikassa tulee asiakkaan olla AINA yhteydessä Romu Keinäseen ja varmistaa, että auto on noudettavissa. Romu Keinänen voi yksipuolisesti ja korvauksetta peruuttaa tilauksen, jos autoa ei saada vaivattomasti noutoauton kyytiin.

Pääsääntöisesti autot noudetaan koura-autolla, joka vastaa kooltaan jäteautoa. Varmistathan, että noudettavan ajoneuvon ympärillä on tilaa, jotta koura-autolla pääsee noudettavan ajoneuvon välittömään läheisyyteen. Noudettava auto ei saa olla sähköjohtojen tai muiden esteiden alla.

Milloin auto noudetaan?

Romu Keinänen noutaa auton kolmen (3) arkipäivän kuluessa vahvistetusta tilauksesta. Jos tämä ei ole mahdollista, Romu Keinänen ilmoittaa asiakkaalle uuden noutopäivän sekä kertoo syyn aikataulun muuttumiseen.

Raaseporissa, Hangossa ja Inkoossa nouto kahden (2) viikon sisällä vahvistetusta tilauksesta.

Toimittamalla ajoneuvon meille, kierrätys hoituu varmasti pykälien mukaan:

Jos ajoneuvo ei ole Suomen kilvissä

  • tuo ajoneuvo meille tai asioi vastaanottopisteessämme sopiaksesi noudosta. Asioidessasi vastaanottopisteessämme sinulla tulee olla mukanasi henkilöllisyystodistus sekä ulkomaalaisen auton rekisteriote
  • saatuasi romutustodistuksen tulee sinun toimittaa se, sekä ajoneuvon rekisterikilvet kyseisen maan ajoneuvorekisteriviranomaiselle
  • sinun tulee pyytää ajoneuvon lopullista poistoa kyseisen maan rekisteristä

Alla olevalla kartalla noutoalueemme