Romupihat

Espoon ja Vantaan laitokset

Espoon ja Vantaan käsittelylaitokset ovat erityisesti pääkaupunkiseudun yritys- ja yksityisasiakkaita varten. Ostamme ja otamme vastaan metalliromua ja värimetalleja sekä yrityksiltä että kotitalouksilta. Olemme myös romuajoneuvojen virallinen vastaanottopiste.

Noudamme suuremmat romuerät kuorma-autolla tai toimitamme käyttöönne siirtolavan. Pienten romuerien tai yksittäiten laitteiden noudosta veloitamme. Tarvittaessa noudamme veloituksetta romuajoneuvoja lähialueelta.

Neuvomme tarvittaessa mikä menettelytapa tai toimipisteemme on sopivin kyseessä olevaan tilanteeseen.

Katso Espoon ja Vantaan yhteystiedot

Karjaan toimipiste

Karjaan käsittelylaitos on erityisesti läntisen Uudenmaan yritys- ja yksityisasiakkaita varten. Karjaan laitoksen erittäin tehokkaan käsittelykapasiteetin vuoksi otamme myös kauempaa tulevat täydet rekkakuormat mieluiten vastaan Karjaan laitoksellemme. Laitoksen tuotantokapasiteetista vastaa Metso Lindemannin 1000 tn teräsleikkuri.

Ostamme ja otamme vastaan metalliromua ja värimetalleja sekä yrityksiltä että kotitalouksilta. Olemme myös romuajoneuvojen virallinen vastaanottopiste.

Noudamme suuremmat romuerät kuorma-autolla tai toimitamme käyttöönne siirtolavan. Pienten romuerien noudosta veloitamme. Neuvomme tarvittaessa mikä menettelytapa tai toimipisteemme on sopivin kyseessä olevaan tilanteeseen.

Katso Karjaan yhteystiedot

Ota yhteyttä lomakkeella

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.