Koneiden huoltohenkilö metallin murskalaitokseen

Etsimme meidän uuteen murskauslaitokseemme raskaiden koneiden ja laitteiden huoltohenkilöä.
Tulet vastaamaan meidän laitoksemme ja sen eri osien kunnon tarkastamisesta ja ylläpitämisestä sekä tekemään monipuolisesti erilaisia huolto- ja korjaustöitä. Työ tapahtuu pääasiassa raskaiden kuljettimien ja hydrauliikan parissa.
Teet pienempiä tai isompia korjaustöitä, riippuen osaamisestasi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Osa laitoksemme koneikosta on ulkona, eli työtä tehdään myös jonkun verran säiden armoilla.
Työajat ovat yleensä klo 7 ja 18 välillä, mutta jatkossa tarkoitus on siirtyä työskentelemään kahdessa vuorossa.
Sinulla tulee olla tehtävään soveltuvaa koulutus (esim. sähköalan tai mekaaninen ammattitutkinto) tai aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävästä. Kokemus esimerkiksi murskaamisesta tai maanrakennuskoneiden tai muiden raskaiden koneiden korjaamisesta katsotaan eduksi. Pystyt asioimaan itsenäisesti ulkomaisten laitetoimittajien ja teknisen tuen kanssa sekä tilaamaan varaosia englanniksi. Katsomme eduksesi myös osaamisen lukea teknisiä piirustuksia.
Arvostamme oma-aloitteellisuutta, tarkkuutta ja tunnollista otetta työhön. Työkielenä käytämme suomea.
Tarjoamme kattavan perehdytyksen lisäksi mm. työterveydenhoidon ja työvaatetuksen, hyvän lounasedun sekä mahdollisuuden edetä uusiin tehtäviin. Palkka muodostuu osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.
Tammisaaren laitoksemme on Euroopan moderneimpia metallinkierrätyslaitoksia. Tämä paikka sopii sinulle, jos kaipaat työltä sopivasti haastavuutta ja mahdollisuutta kehittää omaa ammattitaitoasi. Työ voisi olla passeli vaikkapa alanvaihdosta haaveilevalle insinöörille. Tärkeintä on kuitenkin oikea asenne ja ote työn tekoon.
Jos tunnistat itsesi seuraavista: kätevä, tekevä ja hyvä asenne, lähetä suomenkielinen hakemuksesi ja ansioluettelosi os. rekry@romukeinanen.fi viimeistään 8.8.2024.
Huomaathan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan heti, kun sopiva tekijä löytyy.
Huom! Mainitse hakemuksessasi mitä paikkaa olet hakemassa.