Materiaalikoneen kuljettajia Tammisaareen ja Karjaalle

Etsimme materiaalikoneen kuljettajia Tammisaaren ja Karjaan toimipisteillemme.

Työ sisältää metalliromun käsittelyä, romukuormien vastaanottamista ja niiden tarkastusta sekä muita metalliromupihan työhön liittyviä tehtäviä.

Edellytämme sinulta kokemusta materiaalikoneen kuljettajana työskentelemisestä, tarkkuutta, oma-aloitteisuutta, hyvää tiimityöskentelytaitoa, jämerää otetta työntekoon ja valmiutta tehdä töitä kahdessa vuorossa. Katsomme etuuksiksi, jos olet ollut aikaisemmin romupihalla töissä ja sinulla on metallilajien tuntemista. Käytämme työssämme uusia Liebherrin materiaalikoneita.

Meidän työkielemme on suomi ja osa meistä puhuu myös ruotsia.

Tarjoamme kattavan perehdytyksen lisäksi mm. työterveydenhoidon, hyvän lounasetuuden ja työvaatetuksen, sekä mahdollisuuden edetä uusiin tehtäviin.

Tulet työskentelemään pääasiallisesti Tammisaaren Horsbäckissä tai Karjaalla, mutta teet töitä tarvittaessa myös muissa toimipisteissämme. Toimipisteidemme välissä liikkumisen tarvitset oman auton käyttömahdollisuuden.

Pyydämme hakemuksesi ja CV:si 15.5.2024 mennessä os. rekry@romukeinanen.fi. Huomaathan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan heti, kun sopiva tekijä löytyy.

Huom! Mainitsethan hakemuksessasi mitä paikkaa olet hakemassa.