Pihatyöntekijä metallinkierrätyslaitokseen, Espoo

Etsimme pihatyöntekijää Espoon toimipisteeseen

Pihatyöntekijän tehtäviin kuuluu esimerkiksi romukuormien vastaanottaminen ja lajittelu, renkaiden, nesteiden ja akkujen poistaminen romuautoista ja pihalla tapahtuva asiakaspalvelu.

Edellytämme sinulta oma-aloitteisuutta, hyvää tiimityöskentely- ja asiakaspalvelutaitoa sekä jämerää otetta työntekoon. Arvostamme aikaisempaa kokemusta erilaisten koneiden ajamisesta, esim. trukki, kauhakuormaaja tai materiaalikone. Työ edellyttää suomen kielen taitoa.

Kokemus metallin kanssa työskentelemisestä katsotaan eduksi mutta se ei ole välttämätöntä– me koulutamme sinut työtehtävään.

Työtä tehdään ulkona läpi vuoden mutta hyvällä peruskunnolla, sitkeydellä ja periksiantamattomuudella pääsee tässä työssä pitkälle.

Tarjoamme perehdytyksen lisäksi mm. hyvän työvaatetuksen, edullisen lounasedun, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä mahdollisuuden edetä uusiin tehtäviin.

Pyydämme hakemuksesi ja CV:si 30.6.2024 mennessä os. rekry@romukeinanen.fi. Huomaathan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan heti, kun sopiva tekijä löytyy.

Huom! Mainitse hakemuksessasi mitä paikkaa olet hakemassa.